AO EVRIKA – ПЕРЕМОЖЦІ UBA FOOTBALL CUP 2021

Mens sana in corpore sano! «В здоровому тілі здоровий дух» – цей вислів означає, що спорт потрібен кожному – адвокату, арбітражному керуючому, юристу або іншим фахівцям, які працюють в нашому адвокатському об’єднанні. Тим більше, що про спортивне право ми знаємо не з чуток – це один з наших основних напрямів діяльності.

В будь-якій ситуації нашої базовою позицією є професіоналізм і впевненість у власних силах, віра в майбутнє і оптимізм. А це все, безумовно, нерозривно пов’язане і з фізичним вдосконаленням! Тим більше, що дух переможця кується не тільки в судових засіданнях.

Сьогодні, 18 вересня, юристи та адвокати Київського регіону отримали прекрасну можливість проявити себе на полі Української асоціації футболу, де відбувся найспортивніший юридичний захід – команди змагались за кубок АПУ з міні-футболу.

Відкрили подію Юрій Запісоцький, Генеральний секретар Української асоціації футболу, Голова Комітету АПУ зі спортивного права та Ірина Сербін, членкиня Правління АПУ.

AO EVRIKA постала на турнірі як злагоджена команда однодумців, які готові стати пліч-о-пліч разом з колегами задля досягнення спільної мети.

І результат не забарився! AO EVRIKA – золоті призери UBA Football CUP 2021.

Також окремо нагороджено кращого нападника турніру — Віталія Жадобіна, який виступав у футболці AO EVRIKA.

Дякуємо усім учасникам та організаторам за насичений та інтригуючий турнір. Усім бажаємо підкорення нових спортивних вершин, віри в свої сили, позитиву і драйву завжди!

Високих досягнень всім!

#UBAFootballCUP #перемога #адвокат #EvrikaLAW #СпортивнеПраво

Leave a Comment