«Згуртована команда НААУ допоможе захистити бізнес», – керуючий партнер АО «Evrika» Андрій Шабельніков

7 вересня 2021 року під час чергового засідання Комітету з питань захисту бізнесу та інвесторів, що діє в складі Національної асоціації адвокатів України, партнер АО «Evrika» Андрій Шабельніков висловився за якомога ширшу колаборацію з іншими комітетами, підтримавши в цьому питанні голову Комітета, адвоката Сергія Хільченка.

Під час засідання навіть пролунала думка, що Комітет має працювати як «злагоджена футбольна команда», що влучно приймає, обробляє і надсилає в ціль усі актуальні питання, що наразі турбують бізнес.

У фокусі роботи Комітету найближчого періоду була визначена податкова амністія, і, можливо, запуск роботи Бюро економічної безпеки.

За словами адвоката А.Шабельнікова, представники НААУ визначились, що з цією метою потрібно аналізувати актуальні законопроєкти (працювати в парламентських робочих групах), відслідковувати судову практику, розробляти методичні рекомендації тощо.

Нагадаємо, що основною метою діяльності Комітету є об’єднання адвокатів та обмін досвідом у сфері надання правової допомоги бізнесу та інвесторам, взаємодія з представниками державних та правоохоронних органів у питаннях щодо порушення законних прав та інтересів суб’єктів господарювання, формування експертної позиції у вирішенні практичних проблем представників бізнесу та інвесторів.

Leave a Comment